Laatste kans

Kerst is (bijna) voorbij. Vanaf aanstaande dinsdag heeft u nog 4 dagen om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Overstappen levert de meeste mensen een voordeel van tientallen tot honderden euro’s per jaar op. Ter oriĆ«ntatie kun je de artikelen op deze website nog eens doorlezen.

Veel zorgverzekeraars hebben naast de reguliere verzekeringen tegenwoordig ook een internetlabel op de markt gebracht. Zo is er bijvoorbeeld Blue.nl van VGZ. De internetlabel hebben dezelfde voorwaarden en polissen. Veel zaken regelt u echter zelf online. De kosten die hiermee worden bespaard, krijg je terug in de vorm van een lagere premie. Op deze manier kunnen mensen met een relatief lage zorgbehoefte en een redelijke kennis van internet, per jaar een hoop besparen.

Ook wie niet kiest voor een internetlabel kan nog steeds veel besparen. In 2012 gaat veel veranderen. Vergoedingen uit de basisverzekering komen te vervallen of veranderen. Er zijn grote verschillen in de premie die je maandelijks voor de basisverzekering moet betalen. Aanvullende verzekeringen kunnen het verschil maken. Niet iedereen heeft dezelfde zorgbehoefte. Het is daarom zinvol om te kijken welke aanvullende verzekeringen je wel of juist niet nodig hebt.

Wie het niet lukt, of geen zin heeft, om zelf alle verschillen te vergelijken kan bijvoorbeeld gebruik maken van Verzekeringsite.nl. Verzekeringssite.nl is een onafhankelijke autoriteit. Verzekeringssite.nl wordt ook regelmatig geraadpleegd door Radar en Kassa. Op deze website kunt u snel een vergelijking maken tussen de verschillende verzekeringen.

Share

Laat een reactie achter

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes